Novedades del sitio

  Fotografiem l'Emprenedoria:

  by M. ALBA MORÉ CARRERA -

  Els alumnes de 3r i 4t d'ESO del nostre col.legi han participat aquest curs, igual que ens els darrers anys, en el concurs organitzat pel CRP, Fotografiem l'emprenedoria


  Aquest concurs pretén fomentar l'esperit emprenedor, la creativitat, la iniciativa, la responsabilitat i la superació de reptes, entre altres, a la vegada que es vol potenciar el bon ús de les tecnologies digitals i de les xarxes socials.


  Hi ha hagut una molt bona participació per part dels alumnes
  L'alumna del nostre centre que ha aconseguit un accèssit ha estat Denisse Mendoza de 3r d'ESO, amb la fotografia "Les grans idees tenen petits començaments"
  Enhorabona Denisse

  PARLEM amb la BOOKTUBER Mixa

  by M. ALBA MORÉ CARRERA -

  BOOKTUBER MIXA a l'aula

  El passat dijous, 19 de maig, ens vam connectar via Internet amb la booktuber Mixa, que ja havia vingut anys enrere a fer alguna xerrada a la nostra escola per a l’alumnat de l’ESO.

  Enguany, la xerrada haurà de ser virtual i ens ha parlat sobre la feina de booktuber a nivell tant tècnic com literari. També ens va fer cinc cèntims sobre algunes de les escriptores i llibres treballats a l’aula aquest curs escolar, ja que són autors i autores amb les quals ella hi té contacte i els entrevista sovint.

  Ha estat una estona entretinguda i hem après un munt de coses interessants.
  Per acabar, només donar les gràcies al Centre de Recursos Pedagògics @sepallars i al Pallars Lector, ja que és a través d’aquest projecte que podem gaudir cada any de la visita a les aules d’algun il·lustrador/-a o bé d’alguns dels escriptors o escriptores que hem treballat durant el curs escolar.

  És un molt bon complement a la lectura i al treball curricular.

  Recordatori:Recollida de Mòbils !!!

  by M. ALBA MORÉ CARRERA -

  Us recordem que la nostra escola és un punt de recollida de mòbils del projecte MOBILITZA'T PER LA SELVA de l'ONG Institut Jane Godall.  Els objectius són: Reutilitzar mòbils, reduir la insostenible demanda dels seus components, reciclar elements útils, disminuir l'extracció de coltan i de mà d'obra esclavitzada i recaptar fons pels programes d'educació i conservació com el Centre de Recuperació de ximpanzés de Tchimpounga. Ens ajudes? Només et cal portar els mòbils que ja no utilitzes a l'escola i fer-lo arribar a l'alumnat de 4t d'ESO que enguany han treballat en aquest projecte. #escolaverda #mobilitzatperlaselva

  el FESTIVAL ja és AQUÍ!!

  by M. ALBA MORÉ CARRERA -

  📣 ATENCIÓ! 📣 CANVI HORARI❗ Degut a les altes temperatures previstes per aquests dies, la nostra escola ajorna l’inici del FESTIVAL DE FI DE CURS per a les 19:30h per evitar les hores més caloroses. Us hi esperem! Moltes gràcies!

  Aquest dissabte 18 de juny la nostra escola tornarà a celebrar el FESTIVAL DE FINAL DE CURS. Aquest tindrà lloc al pati del col·legi a les 19:00h, sota la temàtica “Claretianes Music Awards”.

  Durant tota la tarda i la nit, l’AMPA de la nostra escola oferirà servei de bar. Un cop finalitzades les actuacions, tindrà lloc el comiat de l’alumnat de 4t d’ESO i a continuació, podreu sopar entrepans freds i calents al pati de l’escola. Durant el sopar, els alumnes de 3r i 4t d’ESO organitzaran diverses activitats per als més petits.

  Per a fi de festa, tindrem l’actuació de DJ IBAI, el qual ens amenitzarà el ball de nit.

  Estem molt emocionats per poder reprendre aquesta activitat de la nostra escola! Us hi esperem! #claretianestremp #teixintnos #tremp #pallarsjussa

  Arriba Carnestoltes!!! Estàs preparat?

  by M. ALBA MORÉ CARRERA -

  Us informem que el divendres 25 de febrer celebrarem la festa de carnestoltes.

  Per aquest motiu, els alumnes vindran disfressats de casa del que vulguin, la disfressa pot ser confeccionada o reutilitzada. A la tarda es farà una passarel·la de disfresses al pati de l’escola a porta tancada.

  Aquest dia l’AMPA ens convidarà a berenar coca i xocolata.

  Com la reina de carnestoltes no espera, haurem de venir a l’escola seguint la consignes que ens doni durant aquesta setmana (22 al 25 de febrer) , així que esteu atentes al Classdojo.

  Recordeu que el dilluns dia 28 de febrer i el dimarts 01 de març no hi haurà classe perquè són dies de lliure disposició.

  Older topics...

  Course categories