Novedades del sitio

Escriptors i escriptores del futur es van obrint pas!

Escriptors i escriptores del futur es van obrint pas!

per Alba Moré -
Nombre de respostes: 0

Aquest any els alumnes del col·legi Maria Immaculada, estan molt inspirats i hem tingut una bon calaix d'històries i idees. Tot plegat ha fet que tinguem finalistes i guanyadors a dojo en diversos concursos!!

  Com cada any, des de ja en fa uns quants, hem participat al     concurs de redacció Ciutadà S.XXI de l'associació lleidatana Síndrome de Down amb un bon grapat de bons redactats. El passat divendres 20  d’abril van assistir a l'acte d’entrega dels premis a la Regidoria de Lleida, a les 7:00 de la tarda. De la nostra escola hi ha hagut 5 finalistes (Ana Bretones, Mar Monsó,  Mur Solé, Madona Magdi, Laia Palacín, Elena Badia i Ares Badia)   i 3 guanyadors.  (Gaia Iglesias-1r premi , Ariadna Delgado-2n premi i Maria Farré-1rpremi).

De la mateixa manera, uns quants alumnes de 2n d'ESO (Ariadna Delgado, Gaia Iglésias, Sergi Llohan,Mar Monsó i Iris Marsol) han anat a Lleida a escriure les seves històries en directe per participar en el conegut concurs literari de la Coca-cola.

No són els únics concursos en què s’han presentat els nostres alumnes,  també tenim un representant de cada cicle als Jocs Florals de Catalunya: Valença Pes-CI, Martina Soro-CM, Saúl Castellano-CS, Gaia Iglesias 1r i 2n ESO, Samuel Heras 3r i 4t ESO.

Ara toca esperar si algun d'aquests futurs escriptors queda finalista, com ja ens ha passat molts anys. Molta sort, nois i noies. Llegir i escriure ens farà lliures!